Referencer

Private

Sif Gjedde:

Sød og rummelig fotograf hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten! Vi har tre drenge og det kræver sin mand at få dem fanget på kameraet.

Lisa Sørensen:

Dorthe er en professionel fotograf, der altid er smilende og imødekommende. Hendes passion for arbejdet, kan ses i resultatet af de flotte billeder hun tager.

Ayla Uslu:

Dorte er super dygtig og bare den bedste fotograf – har brugt hende til alle mine 3 unger og vi kommer der stadig… Kan varmt anbefales – altid så sød og man er velkommen til enhver tid… Samt tager hun sig god tid og præcision med billederne.

Maria Nikoline Reinholdt Laustsen:

Top professionelt og god service 🙂 det er ikke sidste gang jeg kommer her.

Sandie Berg Christensen:

Fantastisk go fotograf som er virkelig professionel er så glad for alle de billede hun har taget af min datter de er blevet så gode.

Erhverv

Jeppe Nielsen Regionschef DK-Beton A/S:

Kyhl Fotografi kan varmt anbefales til
erhvervskunder. Forvent en proffessional og sikker tilgang til opgaverne, hvor kundens behov og ønsker er i fokus. På områder hvor vi var lidt usikre modtag vi en god og stilsikker rådgivning, så vores forventninger til de færdige billeder blev til fulde indfriet. Alle aftaler i projektforløbet blev overholdt og udført til vores fulde tilfredshed. Kan kun anbefales.