Børne billeder

Glæd dig selv, de stolte bedsteforældre, venner og bekendte med et karakteristisk børnefoto af dine dejlige børn. Som børnefotograf hjælper jeg med at forevige den skønne alder, dit barn eller dine børn har lige nu. Hver alder har sin charme, men vi når sjældent at nyde det fuldt ud. Tiden går alt for hurtigt; det ene år tager bare det andet. Med et årligt børnefoto gennem hele barndommen kan du fastholde minderne og se den utrolige udvikling fra barn til teenager. På den måde vil du også have et dejligt album du kan videregive til dine børn. Heri vil resultatet af årenes glædelige besøg hos fotografen være samlet, og I kan se tilbage på en tid, som gik alt for hurtigt.

Børnefotograf i Skanderborg

Som erfaren børnefotograf og mor til to ved jeg, at det ikke altid er lige nemt at få taget et skønt børnefoto af ungerne. I mit studie har jeg som fotograf professionelt udstyr til at tage kreative og anderledes børnefotos med kant. Du er også velkommen til selv at medbringe rekvisitter, fx en yndlingsbamse eller en arvet barnestol fra værelset. Alternativt kan vi gå on location og fotografere hjemme hos dig, i skoven eller på legepladsen. Det åbner op for flere muligheder, hvis du ønsker et anderledes børnefoto. Det gør os naturligvis også afhængige af vejret og lyset på den valgte dag.

Se de inspirerende fotos i mit galleri, og book en tid til at få taget et børnefoto, der på bedste vis bringer de små detaljer frem i lyset.