KYHL FOTOGRAFI

Som erfaren fotograf i Hammel og Skanderborg er jeg i stand til at stille skarpt og fange billederne i det helt rigtige øjeblik, så jeg er sikker på, at du og dem omkring dig til hver en tid vil nyde resultatet. Jeg fotograferer både børn, familier og virksomheder og sætter en ære i at skabe billeder, der fortæller mere end 1.000 ord. Som din fotograf fastholder jeg øjeblikket og fortæller din historie gennem æstetiske billeder. Stilen afhænger af motiv, omgivelser og kreativitet, og sammen finder vi det udtryk, du drømmer om.

Som fotograf står jeg bag kameraet og netop derfor er det vigtigt for mig at skabe en behagelig og afslappet sfære omkring projektet. På den måde får vi et større udvalg af både kreative og sjove billeder, men også en nødvendig dybde med talrige detaljer og kant.
Du kan til hver en tid kontakte mig enten via hjemmesiden, e-mail eller på telefon 20 85 32 70. Da jeg som fotograf med base i Hammel og Skanderborg ofte er at finde i mit studio, kan du med fordel sende mig en mail, hvis du ønsker at bestille en tid eller har spørgsmål, du ønsker besvaret.

Hver person og hver alder er unik. Det kan vi sikkert hurtigt blive enige om. Desværre går tiden hurtigere, end vi tror, og netop derfor er det en særlig ting at få foreviget nutiden og nærmere bestemt øjeblikket.
Besøg din lokale fotograf i Hammel og lad mig forevige de små udtryk og særlige øjeblikke af den nyfødte, brudeparret eller hele familien. Du behøver ikke nøjes med at fotografere børnene; send hele familien til fotograf og få uforlignelige billeder med hjem til væggen. Vi udvikler os jo gennem hele livet, og hver alder har sin charme – en charme jeg som fotograf sætter fokus på. Find inspiration i mit galleri og book en tid hos fotografen i Hammel og Skanderborg – Dorte Kyhl.

Fotografen

Når du møder mig, møder du en professionel fotograf, som sætter en ære i at tage de bedste billeder med udgangspunkt i dine ønsker. For at det kan lykkes sætter jeg selvfølgelig al min erfaring ind på opgaven. Desuden tror jeg på, at vi får de bedste resultater ved at samarbejde og skabe en god relation. En positiv stemning i trygge rammer afspejler sig altid i det endelige portræt, som bliver lysere og mere levende, når du kan slappe af. Jeg fotograferer gerne on location og ellers arbejder jeg fra mit studio i Skanderborg.

Familien er en dynamisk størrelse, og med vores travle liv kan årstiderne skifte hurtigere, end vi lige når at opfatte. Pludselig er årene gået, og vi har glemt, hvordan vi så ud og gik klædt til sølvbrylluppet i 2001. Alle bliver ældre, og nye familiemedlemmer kommer til verden. En udvikling, der er værd at forevige til glæde både i nutiden og i fremtiden! Særligt børnene udvikler sig jo rigtig hurtigt, så lad os mødes, så vi sammen kan skabe skønne portrætter af de små. Jeg tilbyder stilrene og fantastiske portrætter fotograferet i mit studio i Skanderborg. Alternativt er det også en mulighed at mødes on location fx hjemme hos dig eller på en legeplads, hvor det kan lade sig gøre at skabe helt usædvanlige børnefotos. Forestil dig et billede, hvor din lille bandit sidder på en træstub og funderer, er i vild leg sammen med søskende eller et billede sammen med forældrene i kærlig omfavnelse. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser. Send mig en besked i dag, hvor du beskriver dine ønsker til fotograferingen. Jeg ser frem til at møde dig!

null

BABY

null

BARN

null

BRYLLUP

null

GRAVID

null

KONFIRMATION

null

NUDE ART

null

PORTRÆT

null

Fotografens billeder