Fotograf Dorte Kyhl – Kyhl Fotografi – Kyhl Erhvervsfotografi

Kært barn har mange navne, det har jeg også. Jeg tror på at det er vigtigt at mine kunder hurtigt og nemt kan finde ud af hvor de skal lede for at finde de oplysninger de skal bruge.

Er du mor til 3 og leder efter oplysninger angående portrætter af dine små poder, så er det Kyhl Fotografi som altid du skal kigge under – er det erhvervsfotografi du skal bruge i din virksomhed så er det Kyhl Erhvervsfotografi.

Jeg er af den overbevisning at ingen kan være super gode til alt. Derfor har jeg valgt at slå mig sammen med Joen Myrtue fra Anthouse Production således at vi fremadrettet kan henvende os til erhvervskunder som hhv. professionel stilbilledefotograf og professionel filmfotograf. Det tror jeg på er en rigtig god idé.  Det har dog gjort at jeg har valgt at flytte min forretning til Skanderborg fra Hammel – det var en svær beslutning men det har været den rigtige for mig.

Jeg favner bredt inden for stilbilleder, både familier, gravide, bryllupper, erhversfotograferinger samt produktfotos – det er det der gør det spændende, det der gør at jeg er glad hver eneste morgen når jeg står op. Jeg elsker mit job.